Vineyard Selection Dinner med Gusbourne


Quality Hotel Richard With er stolt av å være offisiell ambassadør for Gusbourne – en av Englands fremste vinprodusenter. Vesterålen Vinfestival vil feire samarbeidet med en helkveld viet til kombinasjonen av mat og vin i perfekt harmoni.

Gusbourne er kjent for sine elegante musserende og stille viner fra Kent og Sussex – spesielt de musserende vinene som lages som de gjør det i Champagne: samme druer og samme, tradisjonelle metode –  men med tydelig britisk signatur.

Til denne Vineyard Selection Dinner setter kjøkkenet på Restaurant 1893 sammen en flerretters meny der hver rett matches med en vin fra Gusbourne. Kvelden gir deg en sjelden anledning til å utforske bredden i produsentens portefølje – fra sprudlende aperitiff til mer komplekse viner som kan overraske deg.

Dette er en kveld for deg som vil:

  • Oppleve hvorfor engelsk vin omtales som en av vinverdenens mest spennende trender

  • Smake musserende og stille viner fra en produsent i verdensklasse

  • Oppleve hva det vil si å være ambassadør-restaurant for Gusbourne

  • La kjøkkenet overraske med en meny utviklet for å løfte vinene

Lørdag 11. oktober kl. 19:00
Restaurant 1893, Quality Hotel Richard With
Pris: 1 795,- per person

Det er få billetter tilgjengelig – sikre deg plass tidlig.

Kjøp billetter

Gusbourne holder til i Appledore i Kent, sørøst i England – og har etablert seg som en av Englands mest prisvinnende produsenter, kjent for både musserende og stille vintageviner.

Siden den første årgangen i 2006 har Gusbourne hatt en klar filosofi: all vin skal lages av egne druer, og kvalitet skal alltid gå foran kvantitet. Resultatet er viner som fremhever renhet, presisjon og balanse, og som jevnlig får toppscore i internasjonal vinpresse.

Gusbourne serveres på noen av verdens beste restauranter – inkludert flere med Michelin-stjerner – og Hotel Richard With er den eneste ambassadør-restauranten for Gusbourne i Nord-Norge.