Mat- og vinpakker

- alle servert av Restaurant 1893 på Quality Hotel Richard With

Lanseringsmiddag - Petrie Wines

Etter mange spørsmål fra gjester, vinvenner og følgere på SOME - Det blir lanseringsmiddag med Petrie Wines og Iver Denis-Petrie!

Mange kjenner allerede til Iver gjennom jobben som F&B Manager på Quality Hotel Richard With, og har kanskje vært på arrangementer og middager der han entusiastisk forteller om maten og ikke minst vinen. Sammen med sine svigerbrødre har han nå startet et lite importfirma, der de importerer en håndfull unike viner fra de ikoniske vinregionene Champagne og Burgund.

I samarbeid med Quality Hotel Richard With, og på populær forespørsel, inviterer Vesterålen Vinfestival til lanseringsmiddag med Petrie Wines.

Det blir tre retter, fem viner, masse spennende info og god stemning. Dette er en kveld som er verdt å få med seg!

Torsdag 9. oktober kl 19.00

Pris: 1395,-

Kjøp billetter

Biff og Barolo - Dosio

Få ting er bedre en biff og en god Barolo – spesielt om høsten!

Som del av Vesterålen Vinfestival inviterer vi derfor til en kveld der de strålende baroloene fra Dosio står i sentrum, og gir deg en smaksreise rett fra hjertet av Piemonte. Med oss for kvelden har vi vinstjerneskuddet Helmer Helmersen – «Norges yngste vinekspert» – som forteller oss om historien bak vinene. Med Helmer følger god steming-garanti. 

Kjøkkenet serverer tre variasjoner av biff til tre av Dosios nydelige røde viner, før kvelden avsluttes med en klassisk Tiramisu.

Meny: 

  • Carpaccio med trøffel - Dosio Langhe Nebbiolo

  • Marmorert ytrefilet med sort hvitløk - Dosio Barolo Serradenari 2016

  • Entrecôte – på italiensk vis - Dosio Barolo Dissati 2016 Magnum

  • Tiramisu - Kaffe

Fredag 10. oktober kl 18.00

Pris: 1395,-

Kjøp billetter

Vineyard Selection Dinner - Gusbourne


Quality Hotel Richard With er stolt av å være offisiell ambassadør for Gusbourne – en av Englands fremste vinprodusenter. Vesterålen Vinfestival vil feire samarbeidet med en helkveld viet til kombinasjonen av mat og vin i perfekt harmoni. Gusbourne er kjent for sine elegante musserende og stille viner fra Kent og Sussex – spesielt de musserende vinene som lages som de gjør det i Champagne: samme druer og samme, tradisjonelle metode –  men med tydelig britisk signatur.

Til denne Vineyard Selection Dinner setter kjøkkenet på Restaurant 1893 sammen en flerretters meny der hver rett matches med en vin fra Gusbourne. Kvelden gir deg en sjelden anledning til å utforske bredden i produsentens portefølje – fra sprudlende aperitiff til mer komplekse viner som kan overraske deg.

Dette er en kveld for deg som vil:

  • Oppleve hvorfor engelsk vin omtales som en av vinverdenens mest spennende trender

  • Smake musserende og stille viner fra en produsent i verdensklasse

  • Oppleve hva det vil si å være ambassadør-restaurant for Gusbourne

  • La kjøkkenet overraske med en meny utviklet for å løfte vinene

Lørdag 11. oktober kl. 19:00

Pris: 1 795,-

Kjøp billetter