En smak av historie med Jan Erik Hofsli

Bli med på en spennende kveld hvor vi dykker ned i historie og smaker! Jan Erik Hofsli fra Bache-Gabrielsen Norge tar deg med på en reise fra vinrankene i Cognac til edle dråper med smak av frukt, vanilje og nøtter.

Vi beveger oss gjennom et utvalg klassiske smaker, mens Jan Erik forteller om hvordan jordsmonn, druesorter, eikelagring, tid og kjellermesterens håndverk til sammen skaper et komplekst smaksbilde.

Underveis får du også høre den fascinerende historien om Thomas Bache-Gabrielsen, den unge offiseren fra Holmestrand som reiste til Cognac i 1903 for å finne lykken – og endte med å overta et handelshus, gifte seg inn i en vinproduserende familie og legge grunnlaget for et av de mest anerkjente, familiedrevne cognachusene som eksisterer den dag i dag.

Bache-Gabrielsen ledes nå av Thomas’ oldebarn, Hervé, som holder fast på familiens tradisjon for kvalitet og nyskaping – og sørger for at den over 100 år lange forbindelsen mellom Norge og Cognac lever videre.

Tid: Fredag 10. oktober kl 19.00

Sted:Quality Hotel Richard With

Pris: 445,-

20 års aldersgrense!

Begrenset antall plasser - meld deg på nå!

Eventyret om unge sekondløytnant Thomas Bache-Gabrielsen, som reiste til Cognac fra Holmestrand i Vestfold for å finne lykken, er en historie som tiltaler oss. Du vil få høre mer om Thomas og veien til det familiedrevne cognachuset Bache-Gabrielsen på vår smaking med Jan Erik Hofsli.